Narudžbine i isporuka

Kako naručiti proizvod?

U internet prodavnici odabirate proizvod i veličinu pa ga klikom na dugme dodajete u svoju korpu. Kada završite sa odabirom proizvoda, klikom na korpu, možete videti sadržaj Vaše korpe. Kupovinu možete nastaviti klikom na dugme NASTAVITE SA PLAĆANJEM. Nakon unosa svih podataka, odaberite način dostave I plaćanja, kliknite na dugme NARUČITE da biste potvrdili narudžbinu. Za nekoliko minuta primićete e-poštu sa pregledom narudžbine na e-adresu koju ste naveli prilikom prijave.

Moram li se registrovati za kupovinu u internet prodavnici?

Nije potrebno registrovati se za kupovinu u internet prodavnici. Možete kupovati i kao neprijavljeni korisnik, ali ćete morati uneti neke obavezne podatke za slanje i potvrdu narudžbine.
I pored ove opcije preporučujemo vam da se registrujete za kupovinu. Time ćete kreirati svoj profil gde će vam biti dostupna istorija vaših narudžbina.

Kako otkazati narudžbinu?

Ako ste potvrdili narudžbinu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžbina se može otkazati tako što ćete nas kontaktirate na info@scandinavianbiolabs.rs ili telefonom na +381 69 213 17 42, pa ćemo zatim izvršiti postupak otkazivanja narudžbine.

Kako mogu promeniti svoju narudžbinu?

Ako ste potvrdili narudžbinu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, narudžbinu više nije moguće promeniti. Ako smatrate da je došlo do greške, predomislili ste se ili želite zameniti, ukloniti ili dodati proizvod u narudžbini, kontaktirajte nas na info@scandinavianbiolabs.rs ili telefonom na +381 69 213 17 42 i zatim ćemo pokrenuti postupak promene u narudžbini.

Mogu li promeniti adresu za dostavu nakon što sam već poslao porudžbinu?

Ako ste već primili poruku potvrde e-poštom, više ne možete promeniti adresu za dostavu. To možemo mi učiniti za vas ali samo ako nas obavestite o ovoj promeni pravovremeno, odnosno isti dan kada ste primili poruku o prijemu Vaše narudžbine. U tom slučaju, molimo da nas kontaktirate na info@scandinavianbiolabs.rs ili telefonom na
+381 69 213 17 42.

Kako mogu znati da li je narudžbina potvrđena?

Nakon što potvrdite narudžbinu, proverite svoju e-poštu koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda jer ćete na navedenu adresu primiti poruku potvrde. Ako poruku ne primite, preporučujemo da proverite odeljak “Neželjena pošta”. Zbog različitih postavki mreže ili računara tamo se može nalaziti potvrda vaše narudžbine. Ako u tom odeljku ne možete pronaći poruku potvrde, kontaktirajte nas putem e-maila na info@scandinavianbiolabs.rs ili telefonom na +381 69 213 17 42.
Ukoliko ste se registrovali za kupovinu u internet prodavnici, možete jednostavno pregledati svoje narudžbine na profilu koji ste kreirali.

Mogu li naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija?

Da, jednostavno možete naručiti proizvode putem kompanije ili kao kompanija (pravna osoba). U postupku narudžbine obavezno upišite podatke o kompanijji u polje podaci, i u sledećem koraku odaberite način plaćanja. U slučaju kupovine u ime kompanije, dužni ste kao ovlašćena osoba koja može kupovati u ime kompanije uneti ispravne podatke kao garancija za njihovu tačnost.

Koji je naćin dostave?

Narudžbine šaljemo na adresu koju ste naveli, kurirskom službom DExpress.

Koji su troškovi dostave?

Troškovi dostave za narudžbine iznose 300,00 RSD.

Koji je prosešan rok za dostavu?

Rok dostave za robu kupljenu u internet prodavnici je dva do sedam radnih dana. Rok počinje kada narudžbinu potvrdi internet prodavnica ili prvog radnog dana nakon podnošenja naloga.

Šta morate znati o dostavi na kućnu adresu?

Dostavljanje proizvoda se vrši radnim danima u periodu od 8 do 17h.Svaku pošiljku kurir će pokušati da isporuči dva puta. U slučaju da I drugi put niste na adresi koju ste ostavili prilikom poručivanja, pošiljka se vraća nama. Proizvode iz te pošiljke prodavac može prodavati trećim licima, jer se u tom momentu kupoprodaja smatra raskinutom. DIS, odnosno njegov ugovorni izvođač dostave zadržava pravo da na primeren način proveriti identitet primaoca proizvoda (kupca) – npr. uvidom u njegove lične isprave. Prilikom preuzimanja sa dostavom, kupac potvrđuje količinu i kvalitet naručenog proizvoda.