banner_about_us_1500x

O nama

Kako je sve počelo?

Scandinavian Biolabs je zasnovan na vrlinama prirodne funkcionalnosti, transparentnosti i stvarnog uticaja. U eri digitalizacije, imali smo poriv da stvorimo nešto stvarno. Stvarni, opipljivi proizvodi koji rešavaju stvarne probleme stvarnih ljudi. Mnogi su doživeli gubitak kose pre 50-te godine i ti se pojedinci često suočavaju sa problemima samopouzdanja i samopoštovanja. Da bismo napravili uticaj, svesnoi smo toga da proizvodi moraju biti pouzdani. Stoga smo okupili najbolje stručnjake kako bi razvili visoko kvalitetne proizvode.

Gubitak kose je uobičajena pojava i mi smo tu da pomognemo

Gubitak kose je zapravo uobičajena pojava, tokom celog života, najveći broj nas će doživeti neki stepen gubitka kose. Istraživanja pokazuju da će u proseku 57% žena i 73% muškaraca iskusiti gubitak kose do 80. godine. Pa ipak, postoje određene nekonvencijalne metode koje imaju dokazanu efikasnost. Uz pomoć vašeg feedback-a, težimo da vam obezbedimo najkvalitetnije prirodne proizvode na tržištu preplavljenom lažnim obećanjima.

Verujemo u prirodne sastojke sa namerom

Naši proizvodi su dizajnirani na principu kvaliteta bez premca. Imamo za cilj da kontinuirano unapređujemo naše formulacije i pionirske inovacije. Sve komponente naših formulacija su pažljivo odabrane na osnovu rigoroznih istraživanja.

Transparentnost je laka kada nemate šta da krijete

Nekada su iznenađenja super, ali hajde da ih držimo podalje od proizvoda za negu kose. U kraljevstvu proizvoda za kosu, naučna transparentnost je retka. Uz bezbroj proizvoda koji su neefikasni, verujemo da je naša odgovornost da vam omogućimo da donesete informisanu odluku, kada se radi o vašem telu. Naš cilj je da osnažimo našu zajednicu da nauči više o našim formulacijama, kako bi bolje razumela nauku iza svakog sastojka i njegovu ulogu u putovanju rasta kose.

Uvek brinemo o prirodi & jedni o drugima

Transparentnost nije limitirana samo na formulacije već je ona i sastavni deo nas kao kompanije. Najveći deo proizvoda je formulisan i proizveden u Danskoj.

   

Naučni Savetodavni Bord

Naš savetodavni bord, koji se sastoji od lekara i naučnika, pruža smernice o najnovijim istraživanjima i napretku proizvoda u oblasti nauke o kosi i dermatologiji.

Edna Skopljak

Lekar (MD)

Doktor medicine koji radi na kliničkom, farmaceutskom i (bio)medicinskom istraživačkom polju, sa sveobuhvatnim istraživačkim iskustvom u okviru gubitka kose i opcijama njenog tretiranja.

Guilherme Tude

Doktor dermatologije 

Naučnik poslednjih 15 godina, Dr. Guilherme Tude, je sticao iskustvo i objavljivao radove na polju zaraznih bolesti i raka, pre svega u dermatologiji.

Vishal Mody

Medicinski Direktor

Medicinski direktor naučnih komunikacija u farmaceutskom marketingu. Ima široko iskustvo u medicinskim komunikacijama, kliničkoj i marketinškoj strategiji i lansiranju farmaceutskih proizvoda.